08 400 25 447 kontoret@livissomsorg.se

Så här går det till

Livis omsorg arbetar utifrån en struktur där alla är delaktiga och har möjlighet att påverka sin insats. I praktiken innebär det att vi redan är med från första början, där man fortfarande behöver välja en utförare för sin insats. Genom att vara tillgängliga på telefon, e-post samt besök på kontoret, erbjuder vi möjligheten att kunna ställa oss frågor innan valet av utförare skall tas.

När Livis omsorg mottager ett nytt uppdrag, tar samordnaren kontakt med dig och bokar ett uppstartsmöte. Ett uppstartsmöte har möjlighet att ske hos oss på kontoret, hemma hos dig eller digitalt. Syftet med uppstartsmötet är att planera insatserna tillsammans för att stödet ska bli individanpassat. Under uppstartsmötet går vi tillsammans igenom beställning och stödbehov samt upprättar/går igenom ett så kallat genomförandeplan (hur, var och när stödet skall ges).

Vi lägger stor vikt vid att stödet kommer igång så snabbt som möjligt och ser fram emot att matcha dig med en lämplig personal som utför stödinsatserna.

Personligt möte

Efter att ni tagit kontakt med oss och Innan något bestäms, bokar vi ett möte där ni vill träffas. 

Planering och förslag

Du som kund bestämmer hur du vill ha det och vi ger er förslag på en lämplig lösning. 

Beslut

När ni bestämt er så hjälper vi till med det praktiska. Känner ni att ni vill ha förändringar under tid så ordnar vi givetvis det. 

Använd formuläret på kontakt sidan för att skriva en intresseanmälan.

Det går naturligtvis bra att använda kontaktuppgifterna också.

Pst! Glöm inte att skriva vad ni behöver hjälp med och var ni bor.